Skip to main content

Follow me on Bloglovin'

Click here : Follow my blog with Bloglovin

Comments

Popular posts from this blog

Review Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Cream - Night Cream

Hallo readers! Balik lagi ya, tapi kali ini aku mau sekedar sharing & review produk aja tentang salah satu produk beauty care yang aku pake. Mungkin setelah ini aku bakal lebih banyak review produk beauty care disini daripada review produk makanan kucing di instagram story aku hihihi
Kita bakal bahas tentang Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Cream (Night Cream) hari ini! Yeaayyy!! 🎉🎉🎉👏🏻👏🏻
Aku tertarik tentang produk Hada Labo ini waktu pertengahan tahun 2017 ini, lupa sih bulan apa. Gara-gara beberapa review beauty vlogger di You Tube yang sempet nyoba Hada Labo. Tapi yang aku liat kebanyakan untuk produk pembersih muka, kayak facial wash. Banyak review yang bilang bagus dan ringan, selain harganya yang ekonomis. Akhirnya pengen deh coba-coba produk satu ini (Eh buat muka kok coba-coba? Iya kalo nggak nyoba nggak bakal tau dong) 😜
Kebetulan waktu itu aku habis berhenti dari krim dokter karena nggak cocok. Krimnya buat muka aku kelihatan putih banget. Model krimnya …

First.

I don't really know what am I doing right now. It's really good to have some free time, but it feels a bit boring if you have so much. Yeah, so I start to write on my blog, again, finally. Since the last time I wrote on 2013, I think. Some people changed. But me.. I don't think I have so many changes on my appearance because I just love myself like this I think. Hmm maybe there are changes but they're not so significant.

I used to write about my style and outfit of the day and pick my outfit photos to my old blog. But now I just wanna post what my life goes and some short story, and maybe sometime I'll telling you about life hohoho (am I like a grandma?) ^^. I'll try to add pictures on my post if it about my life. Just please tell me, what you like for me to post on my blog. Comment below!

Yesterday, my friend, Tasya, asked me to accompany her for a walk. Yeah, we were old friends, and we rarely meet up like this. She is busy with her medical school and also me…